Våre tjenester

Alt innen rørleggerarbeid

Vanntåkeanlegg

Vanntåke er en annen slukkemetode innen brannvern. Denne metoden gir effektiv brannbekjempelse med minimalt vannforbruk. Vi har bred kunnskap innen vanntåkeanlegg. Spør oss om våre anbefalinger for ditt bygg!

Sprinkler

Et velfungerende sprinkleranlegg er en viktig sikkerhet å ha på plass i alle bygg for å minimere skadene ved en eventuell brann. Vi har bred erfaring innen sprinkleranlegg og kommer gjerne på besøk og sørger for at alt virker som det skal.

Sveisemembran

Sveisemembran er en heldekkende PVC-duk som ofte legges på våtrom som bad og vaskerom. Det er svært viktig å bruke fagkyndige til å utføre denne jobben, da duken må være 100% tett. Vi gjør jobben for deg – trygt og effektivt.

Gulvvarme

Gulvvarme bidrar til komfort og trivsel i hjemmet. Fungerer ikke varmekablene på badet slik de skal, eller kanskje du ønsker å legge inn gulvvarme i gangen? Vi rådfører deg til de mest kostnadseffektive og smarte løsningene innen gulvvarme.

Ventilasjon

Rett luftkvalitet er helt avgjørende for trivsel og helse – hjemme og på jobb. Et sunt og friskt innemiljø kan spille en stor rolle for hvordan du presterer i arbeidshverdagen. Rett temperatur og jevnlig luftutskifting sparer de ansatte for problemer som hodepine, nedsatt konsentrasjon, tretthet og andre plager.

Vi vet hva som skal til – bestill rørlegger i dag!

Sveising

Våre rørleggere har lang erfaring med sveising. Vi sveiser sammen alt fra små elektronikkdeler til store metallkonstruksjoner.

Service

Har du et rør som lekker, har oppvaskmaskinen gått i stykker eller trenger du en rørlegger til et annet oppdrag? Vi utfører rørservice for bedrifter og privatpersoner i Viken.

Bestill rørlegger i dag

Kontakt oss for å motta et uforpliktende pristilbud på ditt oppdrag.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Be om pristilbud